Showing all 4 results
-
Kaba Gayda
Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.
Pridať do košíkaKaba Gayda
5,10 €VYPREDANÉMavrud 3 L
Farba je hustá s rubínovými a fialovými odleskami. Atraktívna viacvrstvová divoká ovocná vôňa, v ktorej sú cítiť čerešne, černice a pižmo. Stredná telo so zrelými tanínmi, suchý záver s náznakmi čokolády. Silné, dobre štruktúrované telo s jemnými trieslovinami a ovocno koreneným záverom. Víno má významný potenciál zrenia. Hrozno pochádza priamo z vlastných viníc vinárstva Rumelia, ktoré je situované v jednom z najlepších terоirov pre odrodu Mavrud. Vhodne doplní jedlá z červeného mäsa a diviny. Skvelá je tiež kombinácia s tvrdými zrelými syrmi.
Mavrud 3 L
13,90 €Villa Armira Syrah Reserva
Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira Syrah Reserva
5,40 €Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka