Zobrazujú sa všetky 4 výsledky
-
Bergulé Melnik & Pinot Noir 2020
Živá, stredne intenzívna rubínová farba s nádychom granátu. Intenzívna, zaujímavá aróma s náznakmi mäsa, čerešní a listov tabaku, zmiešaná so zemitými tónmi a vôňou listov. Čerstvá a šťavnatá chuť. Stredné telo s jemnými zamatovými tanínmi a zrelým a korenistým záverom. Elegantné víno s noblesou. Nezvyčajné a pritom harmonické partnerstvo „naturálnej“ Širokej Melnišky a „aristokrata“ Pinot Noir. Obe odrody majú podobnú povahu a vytvárajú dokonale vyvážené víno.
Pridať do košíkaBergulé Melnik & Pinot Noir
8,30 €Bergulé Cuvée 2020
Krásna, hlboká rubínová farba. Výrazná a komplexná aróma s hĺbkou a intenzitou. Vôňa dymu, pečeného mäsa, korenia, pečeného čierneho ovocia s čokoládou a ušľachtilými zemitými tónmi. Lahodná, šťavnatá a svieža chuť. Stredne plné a skvelo vyvážené telo. Záver je dlhý, ušľachtilý a nezabudnuteľný.
Pridať do košíkaBergulé Red Cuvée
8,30 €Castellum Syrah
Séria Castellum, v preklade z latinčiny „strážna veža“, je prestížna séria vinárstva Via Vinera. Názov vybraný pre sériu zrejúcich vín má vyjadriť túžbu ustrážiť dlhoveké tradície a ducha bulharského vinárskeho umenia. Sú to starostlivo vyberané odrody, prísne vybrané najkvalitnejšie hrozno a výrobné postupy, ktoré najlepšie odrážajú terroir a štýl vinárstva. Castellum Syrah má plnú tmavočervenú farbu s rubínovými odtieňmi. Privíta vás komplexná vôňa s tónmi tmavého bobuľového ovocia a korenia s nádychom čerešňového likéru. Nasleduje príjemná plná chuť a dobre štruktúrované mohutné telo s jemnou sviežosťou v závere. Dlhá, teplá a príjemná dochuť. Vhodné víno v kombinácii s pomaly vareným hovädzím mäsom, údeninami a zrelými syrmi. Zreje 18 mesiacov v barikových sudoch z francúzskeho duba. Koncentrované víno s potenciálom zrieť vo fľaši.
Pridať do košíkaCastellum Syrah
13,90 €Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka