Image Alt

Obchod

Showing all 4 results

  • Castra Rubra Classic Cabernet Sauvignon & Syrah

    Intenzívna, rubínová farba. Vôňa je šťavnatá a zrelá s tónmi sladkých černíc, horkej čokolády, mäsa a jemných slaných minerálnych tónov. Telo je stredné, ale okrúhle a vyvážené so zrelými trieslovinami, jemnou kyselinkou a dochuťou po pečených slivkách. Atraktívne víno na každý deň, ktoré sa bude výborne hodiť ku každému predjedlu a mäsovému pokrmu, ako aj k niektorým dezertom s tmavou čokoládou a lesným ovocím.

    Pridať do košíka
  • Mavrud 3 L

    Farba je hustá s rubínovými a fialovými odleskami. Atraktívna viacvrstvová divoká ovocná vôňa, v ktorej sú cítiť čerešne, černice a pižmo. Stredná telo so zrelými tanínmi, suchý záver s náznakmi čokolády. Silné, dobre štruktúrované telo s jemnými trieslovinami a ovocno koreneným záverom. Víno má významný potenciál zrenia. Hrozno pochádza priamo z vlastných viníc vinárstva Rumelia, ktoré je situované v jednom z najlepších terоirov pre odrodu Mavrud. Vhodne doplní jedlá z červeného mäsa a diviny. Skvelá je tiež kombinácia s tvrdými zrelými syrmi.

     

    Pridať do košíka

    Mavrud 3 L

    13,90 
  • Villa Armira Syrah Reserva

    Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka