Showing all 8 results
-
Kaba Gayda White
Toto víno je biela sestra veľmi obľúbeného červeného vína Kaba Gayda. Je charakteristické svojou sviežosťou, ktorú vytvára vyvážená zmes troch odrôd – Chardonnay, Muscat a Dimyat. Vynikajúce je dobre vychladené, ideálne na teplotu 10 – 12 stupňov. Je skvelým doplnkom jedál z cestovín, rýb, morských plodov a zeleniny.
Pridať do košíkaKaba Gayda White
5,10 €Kaba Gayda
Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.
Pridať do košíkaKaba Gayda
5,10 €Villa Armira Cabernet Sauvignon Reserva
Tmavá rubínová farba s fialovými odtieňmi. Aróma sa pomaly rozvíja s akcentami tabaku, kože a karamelových cukríkov. Ľahké, voňavé telo so suchým koncom. Víno treba vypiť okamžite, tak je lahodné! Cabernet Sauvignon je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktoré získalo zlatú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Je to lahodné a ľahko sa spriatelí a akýmkoľvek jedlom: či už s kompletným menu, kde bude dominovať kvalitné jahňacie s brusnicovou omáčkou, ale aj domáce lečo s klobáskou pretvorí na gurmánsky zážitok! Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira Merlot Reserva
Harmonické víno s jasnou granátovou farbou a výraznou vôňou zrelých lesných plodov. V chuti šťavnaté po zrelých čiernych čerešniach a s hustým pevným telom. Záver je zamatový. Merlot je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal strieborné medaily na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2017 a 2019. Je to živé a delikátne víno a preto si ho najlepšie vychutnáte s pizzou, cestovinami, šalátmi a paštétami. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira Merlot Reserva
5,40 €Villa Armira Syrah Reserva
Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira Syrah Reserva
5,40 €AKCIAVilla Armira White Blend
Iskrivá slamovo zlatá farba s jemnými zelenými odtieňmi. Plná vôňa tropického ovocia – papája, mango a liči s výrazným akcentom trávy a bylín. V chuti vyššia kyselina, ľahké až stredné telo s chuťou zeleného jablka, grapefruitu a trávy. Táto príjemná kupáž je mimoriadne vhodná k ľahkým letným jedlám, cestovinám, zeleninovým šalátom a syrom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira White Blend
Original price was: 5,40 €.4,10 €Current price is: 4,10 €.Yamantievs of Ivailovgrad Merlot Grand Reserve
Intenzívna rubínová farba. Vôňa je atraktívna a pikantná so sladkosťou sušených sliviek, čerešní a s akcentom čierneho korenia a likéru. Telo je stredne husté, ovocné, harmonické, jemné a hodvábne. Vo výsledku je toto víno skvelo vyvážené s jemnými, hladkými tanínmi a jemne korenistým záverom. Snúbi sa preto s jedlami z hovädziny a diviny a s kvalitnými tučnými a tvrdými syrmi.
Pridať do košíkaYamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka