Obrázok Alt

Obchod

Showing all 4 results

  • Heaven’s door Blacklabel

    Temne granátová až atramentová farba s veľmi vysokou viskozitou. Výrazná likérová vôňa s nádychom šalvie a dotykom tabakového listu. Chuť tmavého kôstkového ovocia, hlavne zrelých čiernych čerešní s výraznejšími tónmi kvalitnej, horkej čokolády. Pevné taníny sú krásne harmonické, s jemnou, šťavnatou a dlhotrvajúcou kyselinou. Dochuť zamatová, elegantná a dlhotrvajúca s príjemným dotykom kôstky. Odporúčame vychutnať si samostatne alebo v kombinácii s červeným mäsom, vyzretými syrmi a pomôže vám vychutnať si aj ťažšie a bohaté pokrmy.

    Pridať do košíka
  • Villa Armira Syrah Reserva

    Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Villa Velis Rosé Pinot Noir & Merlot

    Sýta lososovoružová farba s jemným medeným okrajom. Vysoká viskozita, čisté, perlivé víno. Vôňa a chuť zrelých záhradných jahôd so smotanou a nádychom pomarančovej kôry. Plné telo s príjemnou kyselinkou, pevným alkoholom a dlhou dochuťou. Skutočne kvalitné ružové víno v štýle provensalských ružových vín z Bandolu. Odporúča sa k mušliam marinovaným v oleji alebo k rybej polievke v štýle Bouillabaisse.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka