Obrázok Alt

Obchod

Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

  • Enira Reserva

    Tmavšia rubínová farba so širším tehlovým okrajom. Vo vôni a chuti nájdete čerstvo roztlačené čerešne a višne, s tónmi tmavej čokolády a dotykom sladkého drievka. Telo je veľmi plné, zaoblené s pevnou a šťavnatou kyselinou. Dlhá dochuť. Vynikajúce víno, svojou komplexnosťou pripomína vína typu Bordeaux.

    Pridať do košíka

    Enira Reserva

    19,20 
  • Villa Armira Cabernet Sauvignon Reserva

    Tmavá rubínová farba s fialovými odtieňmi. Aróma sa pomaly rozvíja s akcentami tabaku, kože a karamelových cukríkov. Ľahké, voňavé telo so suchým koncom. Víno treba vypiť okamžite, tak je lahodné! Cabernet Sauvignon je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktoré získalo zlatú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Je to lahodné a ľahko sa spriatelí a akýmkoľvek jedlom: či už s kompletným menu, kde bude dominovať kvalitné jahňacie s brusnicovou omáčkou, ale aj domáce lečo s klobáskou pretvorí na gurmánsky zážitok! Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Villa Armira Syrah Reserva

    Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka