Showing all 5 results
-
Kaba Gayda
Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.
Pridať do košíkaKaba Gayda
5,30 €SaleOrbelus Cabernet Sauvignon
Svetoznámy Cabernet Sauvignon dopestovaný pod horúcim bulharským slnkom. Chuť je veľmi intenzívna a zároveň elegantná a jemná. Veľmi vzácna a limitovaná edícia – len 293 fliaš!
Pridať do košíkaOrbelus Single Cabernet Sauvignon
Original price was: 20,60 €.18,50 €Current price is: 18,50 €.SaleOrbelus Single Skorá Melniška
Víno z endemickej odrody Skorá Melniška má hlboký rubínový odtieň farby a bohaté zložité arómy kože a sušeného ovocia. Chuť sa vyznačuje typickou ovocnou sviežosťou kombinovanou s pikantnejšími nuanciami v dochuti. Charakteristické pre túto odrodu je, že vína z nej dorobené pekne dozrievajú a získavajú arómu kože, čerešní, čokolády a vanilky. Veľmi vzácna a limitovaná edícia – len 879 fliaš!
Pridať do košíkaOrbelus Single Skorá Melniška
Original price was: 24,70 €.21,90 €Current price is: 21,90 €.Vypredné
Villa Armira Cabernet Sauvignon Reserva
Tmavá rubínová farba s fialovými odtieňmi. Aróma sa pomaly rozvíja s akcentami tabaku, kože a karamelových cukríkov. Ľahké, voňavé telo so suchým koncom. Víno treba vypiť okamžite, tak je lahodné! Cabernet Sauvignon je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktoré získalo zlatú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Je to lahodné a ľahko sa spriatelí a akýmkoľvek jedlom: či už s kompletným menu, kde bude dominovať kvalitné jahňacie s brusnicovou omáčkou, ale aj domáce lečo s klobáskou pretvorí na gurmánsky zážitok! Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Viac infoYamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka