Showing all 5 results
-
Kaba Gayda White
Toto víno je biela sestra veľmi obľúbeného červeného vína Kaba Gayda. Je charakteristické svojou sviežosťou, ktorú vytvára vyvážená zmes troch odrôd – Chardonnay, Muscat a Dimyat. Vynikajúce je dobre vychladené, ideálne na teplotu 10 – 12 stupňov. Je skvelým doplnkom jedál z cestovín, rýb, morských plodov a zeleniny.
Pridať do košíkaKaba Gayda White
5,10 €Angel Syrah & Merlot
Víno zaujme svojou sýtou, plnou tmavočervenou farbou. Výrazná a koncentrovaná vôňa sa vyznačuje sladkými nuansami zrelého ovocia, čiernej čerešne v kombinácii s hravým pikantným nádychom. Víno má zamatové, dobre vyvážené telo a bohatú aromatickú vôňu. V dochuti pretrváva pocit sladkosti a jemnosti.
Pridať do košíkaAngel Syrah & Merlot
13,20 €Kaba Gayda
Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.
Pridať do košíkaKaba Gayda
5,10 €Villa Armira Syrah Reserva
Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira Syrah Reserva
5,40 €Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka