Obrázok Alt

Obchod

Showing all 4 results

  • Villa Armira Merlot Reserva

    Harmonické víno s jasnou granátovou farbou a výraznou vôňou zrelých lesných plodov. V chuti šťavnaté po zrelých čiernych čerešniach a s hustým pevným telom. Záver je zamatový. Merlot je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal strieborné medaily na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2017 a 2019. Je to živé a delikátne víno a preto si ho najlepšie vychutnáte s pizzou, cestovinami, šalátmi a paštétami. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Villa Armira Syrah Reserva

    Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Merlot Grand Reserve

    Intenzívna rubínová farba. Vôňa je atraktívna a pikantná so sladkosťou sušených sliviek, čerešní a s akcentom čierneho korenia a likéru. Telo je stredne husté, ovocné, harmonické, jemné a hodvábne. Vo výsledku je toto víno skvelo vyvážené s jemnými, hladkými tanínmi a jemne korenistým záverom. Snúbi sa preto s jedlami z hovädziny a diviny a s kvalitnými tučnými a tvrdými syrmi.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka