bulharské víno

Showing all 2 results

  • Kaba Gayda

    Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.

    Pridať do košíka

    Kaba Gayda

    5,10 
  • Zeyla Chardonnay Barel Fermented

    Biele víno pripravené metódou kvasenia v sudoch z francúzskeho a amerického duba. Má slamovožlú farbu s islričkami zelených tónov. V nose dominuje vôňa agátového medu, zrelého exotického ovocia s jemnými vanilkovými tónmi po kontakte s dubom. V ovocnej chuti je náznak francúzskeho duba dobre skombinovaný s jemnou kyselinkou. Je to ľahké až stredne silné víno, preto dobre ladí s ľahkými predjedlami a hlavnými jedlami z rýb a bieleho mäsa s omáčkou.

    Pridať do košíka