červené suché víno

Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

  • Orbelus Prima Special Selection

    Živá, plná farba s jemnými odtieňmi granátového jablka. Atraktívna aróma s jemným „portským“ charakterom oxidácie a s nádychom tabaku, karamelu, škorice a klinčekov, zemité arómy. Stredne dlhé telo, čerstvé, so zrelým čiernym ovocím a príchuťou kávy a pikantným pevným záverom.

    Divino, Bulharsko

    Pridať do košíka
  • Cheval de Katarzyna Rubin

    Sýta fialová farba s granátovými odtieňmi a vyššou viskozitou. Vôňa mladého vína je veľmi výrazná po lesných fialkách s eleganciou dubového dreva, po roku zrenia má víno skôr ovocné tóny čerešní. Chuť je veľmi ovocná s čiernou morušou a najmä šťavou z granátového jablka, stredne plná so šťavnatou dochuťou vďaka dlhej kyselinke. Objemné telo so zamatovou jemnosťou. Cheval Rubim je skvelý predstaviteľ tejto odrody, ktorá vznikla krížením Syrahu a Nebbiola. Vhodne sprevádza mäsové a zeleninové jedlá so zapečeným slaným syrom, cestoviny alebo rizoto.

    Pridať do košíka
  • Enira Selection Neipperg

    Tmavá rubínová farba s tenším okrajom a strednou viskozitou. Typická odrodová vôňa lesných plodov a čučoriedok s korenistým tónom sladkého drievka a nádychom vanilky. Vôňa mokrej žuly je príjemným doplnkovým tónom. Chuť je tiež veľmi živá, plná a pripomína čerstvý čučoriedkový koláč. Dochuť je kratšia. Odporúča sa k pekinskej kačici, pečeňovým jedlám a dobre sa kombinuje aj s vyzretým čedarom alebo goudou.

    Pridať do košíka
  • Kaba Gayda

    Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.

    Pridať do košíka

    Kaba Gayda

    5,10