červené suché víno

Showing all 3 results

  • Castellum Cabernet Sauvignon

    Séria Castellum, v preklade z latinčiny „strážna veža“, je prestížna séria vinárstva Via Vinera. Názov vybraný pre sériu zrejúcich vín má vyjadriť túžbu ustrážiť dlhoveké tradície a ducha bulharského vinárskeho umenia. Sú to starostlivo vyberané odrody, prísne vybrané najkvalitnejšie hrozno a výrobné postupy, ktoré najlepšie odrážajú terroir a štýl vinárstva. Castellum Cabernet Sauvignon má krásnu rubínovú farbu s tmavofialovými odtieňmi a atraktívnu vôňu tmavého bobuľového ovocia, korenia a jemných tónov moka a pečenej papriky. Charakterizuje ho viacvrstvová chuť, šťavnaté a pevné telo s dobrou rovnováhou a vynikajúcim záverom. Zreje 18 mesiacov v barikových sudoch z francúzskeho duba. Vhodné k pikantným mäsovým pokrmom, grilovanému mäsu a tvrdým syrom.

    Pridať do košíka
  • Castellum Syrah

    Séria Castellum, v preklade z latinčiny „strážna veža“, je prestížna séria vinárstva Via Vinera. Názov vybraný pre sériu zrejúcich vín má vyjadriť túžbu ustrážiť dlhoveké tradície a ducha bulharského vinárskeho umenia. Sú to starostlivo vyberané odrody, prísne vybrané najkvalitnejšie hrozno a výrobné postupy, ktoré najlepšie odrážajú terroir a štýl vinárstva. Castellum Syrah má plnú tmavočervenú farbu s rubínovými odtieňmi. Privíta vás komplexná vôňa s tónmi tmavého bobuľového ovocia a korenia s nádychom čerešňového likéru. Nasleduje príjemná plná chuť a dobre štruktúrované mohutné telo s jemnou sviežosťou v závere. Dlhá, teplá a príjemná dochuť. Vhodné víno v kombinácii s pomaly vareným hovädzím mäsom, údeninami a zrelými syrmi. Zreje 18 mesiacov v barikových sudoch z francúzskeho duba. Koncentrované víno s potenciálom zrieť vo fľaši.

    Pridať do košíka

    Castellum Syrah

    13,90 
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka