Zobrazuje sa všetkych 5 výsledkov
-
Orbelus Prima Special Selection
Živá, plná farba s jemnými odtieňmi granátového jablka. Atraktívna aróma s jemným „portským“ charakterom oxidácie a s nádychom tabaku, karamelu, škorice a klinčekov, zemité arómy. Stredne dlhé telo, čerstvé, so zrelým čiernym ovocím a príchuťou kávy a pikantným pevným záverom.
Divino, Bulharsko
Pridať do košíkaOrbelus Prima Special Selection
20,60 €AKCIAOrbelus Hrumki Red
Tmavé čerešňovo-červené. Pikantné tmavočervené ovocie so sladkými, zrelými ale nie prezretými tónmi. Poctivé, suché a jemne zrnité. Prekvapí množstvom ovocia, ale pôsobí vyvážene, bez dubovej chuti. Pevný, jemne žuvateľný záver.
Julia Harding MW (Master of Wine): Balkánske vína – zjednotené svojou rozmanitosťou (2015)
Pridať do košíkaOrbelus Hrumki Red
Original price was: 9,90 €.8,00 €Current price is: 8,00 €.AKCIAOrbelus Prima
Aróma sušených sliviek, byliniek, škorice a tmavej čokolády. Chuť je štruktúrovaná, stredná chuť je zamatová. Záver je mierne suchý, pikantný s náznakom horkosti.
Pridať do košíkaOrbelus Prima
Original price was: 15,50 €.13,90 €Current price is: 13,90 €.Villa Armira Syrah Reserva
Víno má hlbokú takmer fialovú farbu a dobrú viskozitu. Šťavnatá a zrelá vôňa sa viaže na množstvo čierneho ovocia – arónie, černice a slivky. Telo je stredné, ovocné a harmonické. V chuti je dobre štruktúrované s tónmi čiernych čerešní a s nádychom duba. Vyniknú aj pekné kyselinky a zrnito-suchý záver. Syrah je jedným z troch červených vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktorý získal striebornú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Určite vám zachutí napríklad s grilovanou zeleninou, šalátom z čiernych olív, fety a rukoly alebo aj s čokoládovým dezertom. Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.
Pridať do košíkaVilla Armira Syrah Reserva
5,40 €Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka