červené suché víno

Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

  • Merul Merlot

    Víno je tmavej granátovej farby s tehlovými odleskami a vysokou viskozitou. Intenzívna vôňa pečených sliviek s tónmi korenia, sladkého drievka a čierneho korenia. Chuť je svieža a ovocná, pripomínajúca aróniu a kôstkové ovocie. Stredne plné telo, dobre vyvážené s príjemnou kyslosťou, jemnými trieslovinami a mierne stúpajúcim alkoholom. Dochuť je kratšia, s ovocným a suchým záverom. Víno je v súčasnosti na vrchole, neodporúčame ďalej archivovať.

    Pridať do košíka

    Merul Merlot

    7,10 
  • Merul Syrah

    Suché červené víno s pôsobivou hustotou a bohatou atramentovo fialovou farbou. V komplexnosti sa objavujú zrelé čerešne, pečené slivky, sladké korenie a bylinky. Harmonická chuť zanecháva pocit sladkosti, tepla a sviežosti. Kvalitné víno vhodné na konzumáciu pri teplote 16 – 18 stupňov s miestnymi jedlami a vyzretými syrmi.

    Pridať do košíka

    Merul Syrah

    7,10 
  • Villa Melnik Pinot Noir & Sangiovese

    Elegantný Francúz Pinot Noir a neodolateľný Talian Sangiovese sa stretli v regióne Melnik a to bol začiatok unikátneho priateľstva. Pinot Noir zdôrazňuje svoj charakter bujným a korenistým červeným ovocím – čerešňa, višňa, jahoda a malina. Sangiovese dodáva vínu husté telo, štruktúrovaný tanín a expresívny a nezabudnuteľný záver. Na umocnenie chuti červeného ovocia odporúčame podávať ho schladené na 15 stupňov. Hrozno bolo zberané v roku 2017, vína strávili rok v použitých francúzskych dubových sudoch a zmiešané boli po fermentácii. Toto víno ako výsledok výnimočného medzinárodného priateľstva sľubuje nekonečné a vzrušujúce chuťové zážitky v najbližších 3-4 rokoch.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka