červené suché víno

Zobrazuje sa všetkych 5 výsledkov

  • Enira Selection Neipperg

    Tmavá rubínová farba s tenším okrajom a strednou viskozitou. Typická odrodová vôňa lesných plodov a čučoriedok s korenistým tónom sladkého drievka a nádychom vanilky. Vôňa mokrej žuly je príjemným doplnkovým tónom. Chuť je tiež veľmi živá, plná a pripomína čerstvý čučoriedkový koláč. Dochuť je kratšia. Odporúča sa k pekinskej kačici, pečeňovým jedlám a dobre sa kombinuje aj s vyzretým čedarom alebo goudou.

    Pridať do košíka
  • AKCIA

     Orbelus Hrumki Red

    Tmavé čerešňovo-červené. Pikantné tmavočervené ovocie so sladkými, zrelými ale nie prezretými  tónmi. Poctivé, suché a jemne zrnité. Prekvapí  množstvom ovocia, ale pôsobí vyvážene, bez dubovej chuti. Pevný, jemne žuvateľný záver.

    Julia Harding MW (Master of Wine): Balkánske vína – zjednotené svojou rozmanitosťou (2015)

    Pridať do košíka

    Orbelus Hrumki Red

    Original price was: 9,90 €.Current price is: 8,00 €.
  • AKCIA

     Orbelus Prima

    Aróma sušených sliviek, byliniek, škorice a tmavej čokolády. Chuť je štruktúrovaná, stredná chuť je zamatová. Záver je mierne suchý, pikantný s náznakom horkosti.

    Pridať do košíka

    Orbelus Prima

    Original price was: 15,50 €.Current price is: 13,90 €.
  • Petit Enira

    Cuvée vo francúzském štýle z hrozna dopestovaného pod bulharským slnkom má sýtu rubínovú farbu. Vínu dominuje Merlot a spolu s ostatnými odrodami vytvára silnú a zároveň dlhotrvajúcu arómu, kde prevládajú čerešne, lesné plody a vanilka. Táto aróma sa snúbi s vyváženou a hladkou chuťou zrelého lesného ovocia a opakujúcimi sa tónmi vanilky. Jemné a mäkké triesloviny sú výsledkom starnutia vo francúzskych dubových sudoch. Komplexná a trvalá dochuť s prítomnosťou zrelého ovocia definuje toto víno ako veľmi dobrú voľbu v tejto cenovej kategórii.

    Pridať do košíka

    Petit Enira

    8,00 
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka