červené suché víno

Showing all 5 results

  • Family Tradition Melnik

    Rubínová farba a aróma višňových listov, čerstvo pokosenej trávy a pečeného červeného ovocia. Ľahké telo s jasnou sviežosťou a tuhými tanínmi.

    Pridať do košíka
  • G.S.M.

    Exkluzívne vínko! Silná trojka Grenache, Syrah a Mourvedre dopestované v slnečných viniciach terroiru v okolí romantického vinárskeho mestečka Melnik vytvorila túto limitovanú edíciu. Vyrobených bolo iba 600 fliaš tohto vína a už len necelých 300 je možné kúpiť. Nemeškajte a dožičte si tento unikát, s čarovnou vôňou a chuťou, v ktorej sa černice a maliny bijú o prvenstvo.

    Pridať do košíka

    G.S.M.

    11,30 
  • Kaba Gayda

    Farba je rubínová s jemnými odtieňmi. Vo vôni sú zrelé červené ríbezle, slivky, čerešne a zaujímavé korenisté akcenty. Vínko je príjemne vybalansované, ľahko sa pije. Najlepšie si ho vychutnáte pri teplote 15 – 17 stupňov a v kombinácii s cestovinami, klobáskami, terinou a jedlami z ľahkého červeného mäsa.

    Pridať do košíka

    Kaba Gayda

    5,10 
  • Villa Armira Cabernet Sauvignon Reserva

    Tmavá rubínová farba s fialovými odtieňmi. Aróma sa pomaly rozvíja s akcentami tabaku, kože a karamelových cukríkov. Ľahké, voňavé telo so suchým koncom. Víno treba vypiť okamžite, tak je lahodné! Cabernet Sauvignon je jedným z troch vín edície Villa Armira, dozrievajúcich pod horúcim slnkom južného Bulharska a vlahou od Egejského mora, ktoré získalo zlatú medailu na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2019. Je to lahodné a ľahko sa spriatelí a akýmkoľvek jedlom: či už s kompletným menu, kde bude dominovať kvalitné jahňacie s brusnicovou omáčkou, ale aj domáce lečo s klobáskou pretvorí na gurmánsky zážitok! Bezkonkurenčný pomer kvality a ceny.

    Pridať do košíka
  • Yamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve

    Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.

    Pridať do košíka