Zobrazuje sa všetkych 6 výsledkov
-
Castellum Cabernet Franc
Séria Castellum, v preklade z latinčiny „strážna veža“, je prestížna séria vinárstva Via Vinera. Názov vybraný pre sériu zrejúcich vín má vyjadriť túžbu ustrážiť dlhoveké tradície a ducha bulharského vinárskeho umenia. Sú to starostlivo vyberané odrody, prísne vybrané najkvalitnejšie hrozno a výrobné postupy, ktoré najlepšie odrážajú terroir a štýl vinárstva. Castellum Cabernet Franc má sýtu tmavú farbu s rubínovými odtieňmi. Je preň typická odrodová vôňa čiernej čerešne, horkej čokolády s nádychom červeného korenia. V chuti je víno komplexné a má dobre štruktúrované telo s jemnou sviežosťou v závere. Dlhá, hladká a hrejivá dochuť. Zreje 18 mesiacov v barikových sudoch z francúzskeho duba. Je ideálne v kombinácii s pomaly vareným hovädzím alebo teľacím mäsom, údeninami a vyzretými syrmi.
Pridať do košíkaCastellum Cabernet Franc
13,90 €Castellum Cabernet Sauvignon
Séria Castellum, v preklade z latinčiny „strážna veža“, je prestížna séria vinárstva Via Vinera. Názov vybraný pre sériu zrejúcich vín má vyjadriť túžbu ustrážiť dlhoveké tradície a ducha bulharského vinárskeho umenia. Sú to starostlivo vyberané odrody, prísne vybrané najkvalitnejšie hrozno a výrobné postupy, ktoré najlepšie odrážajú terroir a štýl vinárstva. Castellum Cabernet Sauvignon má krásnu rubínovú farbu s tmavofialovými odtieňmi a atraktívnu vôňu tmavého bobuľového ovocia, korenia a jemných tónov moka a pečenej papriky. Charakterizuje ho viacvrstvová chuť, šťavnaté a pevné telo s dobrou rovnováhou a vynikajúcim záverom. Zreje 18 mesiacov v barikových sudoch z francúzskeho duba. Vhodné k pikantným mäsovým pokrmom, grilovanému mäsu a tvrdým syrom.
Pridať do košíkaCastellum Cabernet Sauvignon
13,90 €Castellum Syrah
Séria Castellum, v preklade z latinčiny „strážna veža“, je prestížna séria vinárstva Via Vinera. Názov vybraný pre sériu zrejúcich vín má vyjadriť túžbu ustrážiť dlhoveké tradície a ducha bulharského vinárskeho umenia. Sú to starostlivo vyberané odrody, prísne vybrané najkvalitnejšie hrozno a výrobné postupy, ktoré najlepšie odrážajú terroir a štýl vinárstva. Castellum Syrah má plnú tmavočervenú farbu s rubínovými odtieňmi. Privíta vás komplexná vôňa s tónmi tmavého bobuľového ovocia a korenia s nádychom čerešňového likéru. Nasleduje príjemná plná chuť a dobre štruktúrované mohutné telo s jemnou sviežosťou v závere. Dlhá, teplá a príjemná dochuť. Vhodné víno v kombinácii s pomaly vareným hovädzím mäsom, údeninami a zrelými syrmi. Zreje 18 mesiacov v barikových sudoch z francúzskeho duba. Koncentrované víno s potenciálom zrieť vo fľaši.
Pridať do košíkaCastellum Syrah
13,90 €Via Vinera Cabernet Sauvignon & Syrah
Dobre vyvážené víno z odrôd Cabernet Sauvignon a Syrah. Obe odrody sa vinifikujú oddelene a zrejú 9 mesiacov v 225-litrových sudoch z francúzskeho duba. Pomer, v ktorom sú zmiešané, dáva vínu maximálnu harmóniu a eleganciu vône a chuti. Farba je žiarivá tmavočervená s fialovými odtieňmi. Komplexná a elegantná vôňa vyniká akcentmi praženého čierneho ovocia, horkej čokolády a sladkého korenia. Chuť je šťavnatá a plná s dobrou koncentráciou. V závere náznaky čierneho ovocia s jemným korením. Víno sa krásne kombinuje s pečeným jahňacím mäsom na rozmaríne, s jedlami pripravenými na grile alebo s cestovinami. Tiež je vhodný k aromatickým syrom.
Pridať do košíkaVia Vinera Cabernet Sauvignon & Syrah
Víno zrelo 9 mesiacov v nových sudoch z francúzskeho duba a má tmavšiu granátovo červenú farbu a strednú viskozitu. Vôňa evokuje čerešňový džem s tónmi melasy a exotického dreva. V chuti je víno harmonické, s výraznejšími trieslovinami a kyselinkou, pripomínajúcou jostu, černice a trnkový džem. Dochuť je dlhšia a veľmi elegantná. Je dobrým doplnkom k dusenému mäsu s fazuľou saturejkou, fašírkam so zemiakovou kašou alebo k hriankam s bulharským ajvarom.
Pridať do košíkaYamantievs of Ivailovgrad Syrah Grand Reserve
Krásna, veľmi intenzívna fialová farba. Vôňa je šťavnatá a odrodová, s množstvom čierneho ovocia, kakaa, mäty a korenia. Stredne husté až husté telo, zamatovo jemné a korenisté až do konca, s delikátnymi a vyzretými trieslovinami. Dlhá chuť s dobre zachovaným ovocím a korením. Dozrieva vo francúzskych dubových sudoch 8 až 12 mesiacov. Vynikajúco sa snúbi s mnohými kulinárskymi receptami a delikatesami ako sú jedlá z morčaciny, bravčoviny alebo jahňaciny, ale aj s divinou, barbecue špecialitami, syrmi alebo dezertmi so škoricou a čokoládou.
Pridať do košíka